Friday - Milana Stajic
52544
post-template-default,single,single-post,postid-52544,single-format-gallery,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,capri child for milanastajic.com-child-ver-2.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Friday

Friday

Bila sam nestrpljiva da objavim današnji post jer sam zaista uživala danas. Krenula sam da kupim sestri poklon i prošetala do Knez Mihajlove.

Pre sam uvek zapažala ljude oko sebe ali kad nosim fotoaparat onda mi je pažnja još više usresređena na svet oko mene. Primetila sam mnogo različitih stilova, samim tim i ljudi. Od klasike, ekstravagancije, urbanog, buntovničkog, sportskog, elegantnog… zaista svega pomalo. Ta šarolikost me posebno raduje.

Osim što upoznajem ljude, super je što od svakog čujem ponešto novo. Pored divnih devojaka iz Beograda, koje me fasciniraju koliko lepo izgledaju, danas sam upoznala i nekoliko turista tj turistkinja (mislim da ćete i na fotografijama prepoznati, jer i ja sam odmah pretpostavila da ne žive ovde) sa kojima sam razmenila par reči o utiscima o Beogradu i bilo mi je drago da čujem da nas vole i da im se sviđa grad i ljudi.

I taman kad sam spakovala fotoaparat, ugledala sam još jednu devojku za kojom sam bukvalno trčala da je fotografisem. Kroz razgovor sam saznala da se bavi modnim dizajnom, tačnije dizajnom sakoa. Toliko smo tema načele da smo skroz izgubile pojam o vremenu. Katarina mi je toliko zanimljiva, jer ima toliko ideja koje me zanimaju da čujem i vidim. Pozvala me je u njen Atelje “Verv” i jedva čekam da vidim čime se bavi. Još kad sam čula da dizajnira cipele, bila sam i više nego srećna sto sam je upoznala. Tako da sledeće nedelje planiramo viđanje i sigurno ću preneti utiske i fotografije.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.