Moda na ulicama Beograda - Milana Stajic
52382
post-template-default,single,single-post,postid-52382,single-format-gallery,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,capri child for milanastajic.com-child-ver-2.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Moda na ulicama Beograda

Moda na ulicama Beograda

Drugi dan u potrazi zanimljivo odevenih i stilizovanih dama je protekao bolje nego prvi put kad sam izašla, ja u šali kažem, na teren, ali može se i tako nazvati. Lakše mi je bilo da priđem i predstavim se. Ljudi su skeptični i ne žele komunikaciju, pa se okrenu i odu , što je i normalno. Dok je bilo i onih kojima se svidela moja ideja i koji su znatiželjno ispitivali šta ja to radim, pa su pristali da poziraju.

Danas sam imala jako malo vremena da se prošetam i fotoaparatom zabeležim nešto sto mi se svidja.

Prvo kad sam izašla ,srela sam drugaricu Ivanu (devojka u crnoj kožnoj jakni i oker baletankama, da bi ste bolje znali o kome pričam) . Nju sam odmah fotografisala i njen stil mi se toliko dopada da bih mogla knjigu o njoj da napisem a ne samo post. Već imam spremna pitanja za nju i planiram detaljno o njoj da pišem, jer od nje zaista može mnogo toga da se nauči. Ona je dama koja ima neverovatan personality, jedva čekam da je predstavim u nekom od sledećih postova. Danas je kao i uvek bila perfektna, pa sam prvo nju fotografisala.

Zaustavila sam i jednu mamu koja je užurbano prolazila gurajuci dečija kolica. Veoma mi se svideo njen stil, baš moderno izgleda. Posebno mi je privukao pažnju njen crni sako. Odlično ide uz laganu belu košulju  i crne uske pantalone. Obula je ravne poluduboke crne kožne čizme, baš sve odmereno i sa stilom. I odlična kombinacija za ovaj prelazni period.  Na prvi pogled se vidi da ima ukusa. I sama znam koliko je nekad teško pored dece i svih obaveza misliti i na svoj izgled, ali ova mlada mama mi se zbog toga i svidela, jer se vidi da vodi računa o sebi. Malo je bila iznenađena što sam je zaustavila ali pristala da je uslikam. Nadam se da ću je opet sresti jer živimo u istom kraju.

Treća devojka koju sam danas odabrala, čiji stil sam zapazila, isto je negde žurila, ali baš je bila srdačna prema meni. Vidi se da je “istraživačkog” duha. Počela je da se interesuje čime se bavim i šta radim. Baš je bila raspoložena da mi pomogne. Rekla je da se bavi dizajnom, svideo mi se njen stil jer je mladalački i moderan a ujedno i klasičan. Uostalom ona bi umela sve da nosi, harizmatična je i nasmejana što je ustvari najvažnije. Njene cipele su mi definitivno “utisak dana”.

Nadam se komentarima 😉

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.