Šta će se nositi ovog proleća - Milana Stajic
54800
post-template-default,single,single-post,postid-54800,single-format-gallery,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,capri child for milanastajic.com-child-ver-2.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Šta će se nositi ovog proleća

Šta će se nositi ovog proleća

Svi nestrpljivo očekujemo prestanak kiše i jedva čekamo sunčane dane. Proleće je tu a samim tim, više sunca, lepše vreme i bolje raspoloženje. Polako odlažemo zimsku garderobu i smišljamo nove modne kombinacije koje ćemo nositi s’ prvim prolećnim danima.

Prethodne zime smo se prezasitili tamih tonova, koju sam najčešće i viđala na ulicama, tako da verujem da mnogi jedva čekaju da uskoče u prolećno/letnju garderobu. Ružičasta (zagasite nijanse) će biti jedna od popularnih boja koja je preplavila nove kolekcije. Nežna i otmena boja, koja pristaje svim dama bilo da su tamnije ili svetlije kose i puti, moći će da uživa u ovoj boji koja naglašava ženstvenost. Pod ružičastom se podrazumeva i upadljiva pink (za sve ljubitelje jarkih boja), a oni koji vole suptilniji izgled opredeliće se za  roze pastene tonove i one nalik boji breskve.

Crna je i dalje tu, kako je izbeći kad je nezamenjiva! Sa njom nema greške. Ovog proleća crna je najaktuelnije izražena kroz odevne komade izrađene od kože. Opredelite se za crne kožne pantalone, prsluk nalik rok ili bajkerskom stilu. Šorcevi, suknje, sve je dostupno u materijalu nalik koži. Izgleda moćno i lako je za kombinovanje. Nabrojane komade je preko dana lako uklopiti uz klasičnu belu pamučnu majicu a uveče se “look” može transformisati u vamp stil ako dodate malo metalik detalja i visoke potpetice.

Nezaobilazan trend koji se vratio je hipi stil koji smo prošlih godina bacili u zaborav, sada je opet tu. Sve boje ovog pravca su ponovo IN. Boja cigle, maslinasto zelena, kao i one nalik svim bojama drveta… čak i materijali verodostojno opisuju vreme ’60.-tih godina. Taman džins i zvoncare nas takođe asociraju na to.

Verujem da će od toliko različitih stilova, proleće izgledati šarenoliko i pozitivno. Opuštena, urbana atmosfera je tu pred nama i što je najvažnije uživaćemo u lepom vremenu za koji god “outfit” da se opredelimo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.