Street style - Milana Stajic
52291
post-template-default,single,single-post,postid-52291,single-format-gallery,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,capri child for milanastajic.com-child-ver-2.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Street style

Street style

Danas sam prvi dan provela kao pravi fashion reporter, ne bi li prenela svoja zapažanja i utiske o modi, direktno sa ulica Beograda. Bio je i zabavnije nego što sam očekivala, ali i teže nego sto sam mislila. Prvo, svi su u žurbi, neko nije raspoložen, neko ne želi da se fotografiše jer usput doručkuje, drugi nisu namestili frizuru, itd.  A moja želja je bila da uslikam beogradjanke baš takve kakve jesu, savršene dame sa stilom. Kad sam prilazila devojkama da ih zamolim za fotografiju, bilo im je zanimljivo da čuju o čemu se radi, ali imam utisak da su ovde žene pomalo stidljive, sviđa im se ideja ali nisu sigurne kako će izgledati.

Primetila sam da su devojke na ulicama zaista odevene sa stilom, analizirajući šta nose, bila sam prijatno iznenađena s’ obzirom da mi nismo među zemljama visoke kupovne moći (ne samo kad je garderoba u pitanju,nego i sve ostalo)  i standarda. Samo sam potvrdila svoju konstataciju da stil, moda i lepota nemaju veze sa novcem. Beograđanke zaista imaju stila, veoma su negovane, odmerene su i obučene shodno godinama i prilici , s’ obzirom da je bio u pitanju radni dan, sredina nedelje, svi su uglavnom bili obučeni ili poslovno ili komotno da bi završavali svoje obaveze. Ukratko, pomešani stilovi elegantnog, sportski elegantnog, veoma sofisticiranog, urbanog… Od svega po malo, što je odlično da se vidi toliko razlika na ulicama.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.