O glumi i modi sa Ivanom Živković - Milana Stajic
55260
post-template-default,single,single-post,postid-55260,single-format-gallery,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,capri child for milanastajic.com-child-ver-2.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

O glumi i modi sa Ivanom Živković

O glumi i modi sa Ivanom Živković

Nedavno je beogradska publika imala je priliku da vidi premijerno film “Saga o tri nevina muškarca”, gde je Ivana zablistala i svojom pojavom zaintrigirala sve prisutne.

  • Ivana, reci nam za početak nešto više o ovom filmu, kakav je tvoj lični utisak?

Vrlo mi je drago da sam učestvovala u projektu “Saga o tri nevina muškarca” koji je prvi put prikazan u Sava Centru u Beogradu. Velika mi je čast da sam imala priliku da sarađujem sa velikim imenima srpskog glumišta koji su me prihvatili iako je ovo moj prvi filmski projekat u Srbiji. Pored toga što je ovo moj prvenac u žanru komedije, u vezi sa tim projektom izuzetno me je privuklo to što sam igrala u akcionim scenama u kojima se vrlo dobro snalazim.

  • Tvoja pojava na red carpet-u je ostavila izuzetan utisak. Kako si se odlučila za domaćeg dizajnera?

Odlučila sam se da za premijeru ponesem toaletu modnog brenda “Dejan Del Fabbro”  koju je dizajnirao moj dragi prijatelj Dejan iz razloga što izuzetno volim stari glamur Holivuda na specijalnim prilikama poput premijera za koji iskreno smatram da pomalo nedostaje na našim prostorima. Izuzetno mi je drago da je moj izgled privukao veliku pažnju i doprineo glamuru ovog događaja stoga i planiram da u budućnosti gajim ovu vrstu kulure oblačenja za ovakve prilike i sebe predstavim ne samo kao glumicu već i da prenesem svoje interesovanje u vezi mode i stila.

  •  Našla si se u atipičnom žanru za ovo područje- horor. Da li si iznenađena interesovanjem publike za Tv seriju “Srpske misterije” ? Da li je bilo zanimljivih anegdota sa snimanja?

Na moje veliko iznenađenje ova dokumentarna serija sa primesama horora mi je otvorila mnoga vrata, s’ obzirom da horor kao žanr nije baš prvi na listi interesovanja gledalaca na ovim prostorima. Serija se emitovala na televiziji Prva i zaokupila je veliku pažnju, s’ obzirom da je u svakoj epizodi obrađivala teme koje je sigurno svako od gledalaca makar čuo od svoji starih, ako ne i lično doživeo.

Iako su snimanja trajala do kasno u noć ja sam se izuzetno zabavljala. Kada se nađete na neosvetljenom putu recimo u Vrčinu u kostimu duha mrtve mlade u dva ujutru ne možete se ne nasmejati na svako zaprepašćenje uplašenih vozača koji su tim putem prolazili. Ovom prilikom želim da im se izvinim (smeh).

  • Da li si imala inostrane angažmane u ovom žanru?

Zahvaljujući prethodnom iskustvu u “Srpskim misterijama” dobro sam se snašla i u angažmanima dva filma horor žanra u inostranim produkcijama. Na žalost o ovim projektima ne mogu još uvek puno da otkrivam s’ obzirom da su u fazi post-produkcije mogu samo da kažem da sam vrlo uzbuđena povodom toga.

  • Gde si napravila svoje prve glumačke korake i da li se sećaš svoje prve glumačke uloge? Da li ti je draže pozorište ili film?

Svoje prve glumačke korake napravila sam na daskama koje život znače u pozorištu “Milivoje Živanović” u Požarevcu. Sećam se vrlo dobro svoje prve velike predstave “Ćelava pevačica” sa kojom sam imala priliku da proputujem celu Srbiju i dobijam veliki broj nagrada. Imala sam takođe prilike da igram na sceni Akademije 28, predstavu ” Who cares” u režiji Branislava Pipovića. Iako se moja karijera razvija u pravcu filma, kontakt sa publikom u pozorištu ostavlja neizbrisiv trag u srcu svakog glumca pa tako i mog.

  • Kakvi su ti dalji poslovni i privatni planovi i ciljevi?

Najbitnije mi je da se osećam ispunjeno dok radim i nadograđujem sebe. Što se tiče poslovnih ciljeva morate biti svesni da se u ovom poslu dešavaju stvari i mimo vas, tako da se ne može isplanirati svaki sledeći korak ali je bitno nikad ne stagnirati. Najsrećnija sam dok provodim vreme sa svojim prijateljima i porodicom jer u ovom brzom svetu u kom živimo ponekad zaboravimo na prave vrednosti. Ljudi bliski meni mi daju oslonac i energiju da nastavim dalje i da svakim danom budem sve bolja.

Hvala P1 Concept Store – u

Design Dejan Del Fabbro

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.