Made in Serbia - Milana Stajic
55293
post-template-default,single,single-post,postid-55293,single-format-gallery,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,capri child for milanastajic.com-child-ver-2.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Made in Serbia

Made in Serbia

Na ideju ovog post-a dosla sam sasvim spontano. Obzirom na mnoštvo talenta i truda mladih ljudi u sferi modnog dizajna, umetnosti i fotografije odlučila sam da na ovu pojavu odgovorim sasvim prirodno, svojom podrškom. Apsolutno nije ista stvar poneti, na primer luksuzan proizvod jedne svetske modne kuće ili etabliranog dizajnera, i nekoga ko tek započinje svoj razvojni put. Upravo je ovaj sukob osećaja inspirisao post kao jedan mix and match ultraluksuznih proizvoda ukombinovanih sa street-wearom, etabliranih modnih brendova sa novim licima na našoj modnoj sceni.

Želela sam da prenesem energiju svakog proizvoda obzirom na uloženo vreme i na ideju kao takvu, naravno izabravši komade po svom senzibilitetu. Pored već poznatih imena koje sam predstavila u prethodnim postovima kao sto su “Dejan Del Fabbro”  i ” Disciplina”  ponela sam i komade nakita ” Duna Sab”, haljinu ” Lavani couture” , kombinezon Marije Grahovac i mnoge druge.

Otvaranjem novog concept store-a u Beogradu pod nazivom ” DISCIPLINA” videla sam mnostvo kreativnosti i puno truda i rada mladih dizajnera u Srbiji koji se ne afirmisu putem fashionweek-ova vec do svojih klijenata dolaze direktno, i u svom slucaju mogu da potvrdim njihov kvalitet jer odredjene komade i privatno nosim. U prijatnom ambijentu zadivljujuće interesantnog prostora showroom-a “KARE” u Beogradu, u njegovih milion boja i ponude raznih stilova nastale su fotografije koje su jedan mix svega onog interesantnog sto mi je zapalo za oko i sto prija mom senzibilitetu. Obzirom na različit izbor komada koji je u ponudi “Kare”-a ovaj prostor kao i njihov asortiman se odlično uklopio kao jedan zanimljiv i jedinstven background koji zaokružuje celu ovu modnu priču.

Made in Serbia, iz razloga sto svaki mali biznis treba podržati, kao i volju i želju za uspehom.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.