Neon cipele - Milana Stajic
51890
post-template-default,single,single-post,postid-51890,single-format-gallery,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,capri child for milanastajic.com-child-ver-2.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Neon cipele

Neon cipele

 

 

Blouse Zara

Sorts Stradivarius

shoes Zara

 

Ako uzmemo u obzir da mi je, kao i mnogima,  80% letnje garderobe bele boje, onda je ok ako sam toliko često u belom. Skoro svaki drugi dan.

Ovu bluzicu sam kupila odavno. To je jedna od onih stvari koje kupiš i ostaviš je negde na dnu ormana. U  tom trenutku sam mislila da sam pogrešila što sam je uzela… I tako je stajala dok nije doslo njeno vreme. Skoro sam je našla i sad mi je preslatka, baš zbog modela kakav jeste. Šorceve inače nosim uz sve, od elegantnih košulja, sakoa, majica, pa je idealan i uz ovu bluzicu. Sve bi bilo previse monotono da se nisu pojavile cipele u ovoj ludoj boji.  Cipele su dovoljno upadljive same po sebi tako da bi svakom jednobojnom i jednostavnom izgledu dale novu priču, baš kao i u ovom slučaju.

U nekim od sledećih postova cu pisati i o fotografijama tj fotografisanju, izvoru svetla i dobu dana za slikanje ,o  lokacijama i načinu na koji se fotografišem. Daću savete o  tome koliko su zanemarene sitnice koje utiču na dobru fotografiju.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.